Sport

 • II. Buda Open – A Tánc Világnapján kezdődik a show!
  II. Buda Open – A Tánc Világnapján kezdődik a show! Rangos nemzetközi verseny kezdődik Budaörsön, a Tánc Világnapján, április 29-én veszi kezdetét ugyanis a II. Buda Open. A budaörsi eseményre a magyar párosok mellett több száz nemzetközi táncost várnak.
  péntek, 28 április 2017 05:39 - Sport Bővebben...
 • A budaörsi Bleyer futball csapata lett a legjobb Pest megyében
  A budaörsi Bleyer futball csapata lett a legjobb Pest megyében A budaörsi Bleyer Jakab Általános Iskola csapata győzelmet győzelemre halmoz: miután megnyerte a márciusi Diákolimpián a Pest megyei futsal döntőt, most labdarúgásban lett a megye legjobb csapata. 
  hétfő, 24 április 2017 13:38 - Sport Bővebben...
 • Kerékpáros felvonulás a Föld napja alkalmából
  Kerékpáros felvonulás a Föld napja alkalmából A Fillari Team Budaörs április 21-én, a Föld Napján 18.00 órakor kerékpáros felvonulást szervezett. A felvonulás célja népszerűsíteni a kerékpáros közlekedést és felhívni a közúti forgalomban részvevő többi szereplő figyelmét a kerékpárosok helyzetére, valamint a környezetvédelmi értékek közvetítése, a légszennyezés csökkentése. És nem utolsó sorban az is cél, hogy a budaörsi kerékpárosok megismerjék egymást és együtt tekerjenek.  
  szombat, 22 április 2017 21:52 - Sport Bővebben...
 • A kézisek adománygyűjtési felhívása
  A kézisek adománygyűjtési felhívása A Budaörs Handball egy hónapos jótékonysági ruhagyűjtési akcióba kezd a Dévai Szent Ferenc Alapítvány petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központjában élő és kézilabdázó gyermekek javára. A klub saját felajánlása mellett 2017. április 22 – május 24. között lehetőséget biztosít a budaörsieknek, hogy jó minőségű, ám feleslegessé vált ruhadarabjaival, esetleg sportfelszereléseivel és gyerekjátékaival arra rászoruló embertársainak segíthessenek.
  péntek, 21 április 2017 14:19 - Sport Bővebben...
 • Voltál már voltizsálni? Április 22-én kipróbálhatod
  Voltál már voltizsálni? Április 22-én kipróbálhatod A Szárnyaló Lovas Sport Egyesület tavaszi nyílt nappjain minden kis jelentkező játékos formában, ingyenesen kipróbálhatja a lovon való tornázást. A lovastorna – mint minden versenysport – pontosan rögzített szabályokon alapul. Az alapgyakorlatok: felugrás, alapülés, zászló, olló, állás és lengés. Ezeket zenére, egy 15 méteres átmérőjű körön, futószáron vezetett egyenletes iramban vágtázó lovon végzik a lovastornászok.
  szerda, 19 április 2017 09:41 - Sport Bővebben...
 • Duplázott a Decathlon - örülhetnek a hűséges vásárlók
  Duplázott a Decathlon - örülhetnek a hűséges vásárlók A sportszerüzlet, amelynek városunkban van a központi irodája, nagy lépésre szánta el magát: a hűséges vásárlóinak egy informatikai hiba miatt kétszer küldték ki a kuponokat az értesítőkkel, ám ahelyett, hogy visszavonták volna a második transzfert, inkább mindenkit sportolásra buzdítanak. 
  kedd, 18 április 2017 05:13 - Sport Bővebben...
 • Tarolt a BSC Asztalitenisz Szakosztályának utánpótlása
  Tarolt a BSC Asztalitenisz Szakosztályának utánpótlása A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának utánpótlása szép sikert ért el, hiszen a 9-12 év közötti gyerekek számára megrendezett 2016/2017. évi Pest Megyei csapatbajnokságban az eddigi 9 mérkőzéséből 9-et megnyert a BSC.
  péntek, 07 április 2017 04:16 - Sport Bővebben...
 • Új kerékpárutak épülnek Pest megyében
  Új kerékpárutak épülnek Pest megyében Városunkat átszeli egy kerékpárút, amelyen sokan tekernek a nap szinte minden szakában. A kerékpározás szerelmesei számára nagyszerű hír, hogy a megyében Pest Megye Közgyűlése és a Nemzetgazdasági Minisztérium döntése alapján 10 településen – amelyek között szomszéd városunk, Budakeszi is szerepel – összesen 32 kilométer hosszú kerékpárutat építenek 1,8 milliárd forintért.
  kedd, 04 április 2017 05:01 - Sport Bővebben...
 • Nagyobb figyelmet kaphat a II. Buda Open
  Nagyobb figyelmet kaphat a II. Buda Open A Világjátékok évében nagyobb figyelmet kaphat a II. Buda Open – hangzott el az M4 Sportreggeli című műsorában. A sportcsatorna vendége volt Szedlay Gyöngyi és Sándor Zoltán, akik beszámoltak a budaörsi verseny előkészületeiről.
  szerda, 29 március 2017 08:21 - Sport Bővebben...
 • Budaörsi DSE aranyérem a 109. Mezeifutó Országos Bajnokságon
  Budaörsi DSE aranyérem a 109. Mezeifutó Országos Bajnokságon Magyarország 109. Mezeifutó Országos Bajnokságát 2017. március 11-én rendezték meg. Kecskeméten, ahol a Budaörsi DSE sportolói kiemelkedő eredményt értek el. 
  kedd, 14 március 2017 12:43 - Sport Bővebben...
 • „Preparáció, plié, jeté” – balett felnőtteknek a budaörsi Közösségi Házban
  „Preparáció, plié, jeté” – balett felnőtteknek a budaörsi Közösségi Házban A héten tartották az első felnőtteknek szóló balettórát a Közösségi Házban, ahol hét lelkes, mindenre elszánt nő próbálgatta a különböző alapmozdulatokat (preparáció: valamilyen mozdulatot előkészítő helyzet, a figyelem összpontosítására szolgál; plié: térdhajlítás kifelé fordított lábbal, a sarok csak a legvégén emelkedik fel a földről; jeté: lábemelés), és ismételte az alaplépéseket. 
  vasárnap, 12 március 2017 05:27 - Sport Bővebben...
 • Továbbra is a Budaörs Handball-nál marad Hornyák Ágnes és Pálos-Bognár Barbara
  Továbbra is a Budaörs Handball-nál marad Hornyák Ágnes és Pálos-Bognár Barbara A 2016/2017-es szezont követően továbbra is a Budaörs Handball csapatát erősíti a két élvonalbeli játékos: Hornyák Ágnes és Pálos-Bognár Barbara.
  péntek, 10 március 2017 05:35 - Sport Bővebben...
 

Elérhetőség

 • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
  2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
 • Szerkesztőség:
  Budaörs, Szabadság út 137.
  +36 23 424 862
 • Impresszum

Partnereink

 

logo