Paragrafus

 • Gyalogosgázolás a Szivárvány utcánál
  Gyalogosgázolás a Szivárvány utcánál Csütörökön délután egy óra tájban egy személyautó gyalogost gázolt a Szivárvány utca 5. előtt lévő gyalogátkelőhelyen. Az idős úr lábsérülést szenvedett. Az intézkedés befejezéséig a forgalom lassulására kell számítani, a nézelődés pedig könnyen újabb balesetet okozhat!
  csütörtök, 27 április 2017 13:24 - Paragrafus Bővebben...
 • Ékszerlopási ügy felgöngyölítésében kérik az állampolgárok segítségét
  Ékszerlopási ügy felgöngyölítésében kérik az állampolgárok segítségét A budaörsi rendőrök egy Biatorbágyon történt ékszerlopással kapcsolatosan nyomoznak, az ügy megoldásához az állampolgárok segítségét kérik.
  csütörtök, 27 április 2017 06:04 - Paragrafus Bővebben...
 • Pályázati felhívás roma származású fiatalok számára
  Pályázati felhívás roma származású fiatalok számára A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középfokú köznevelési intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére a 2017/2018. tanévre.
  csütörtök, 27 április 2017 05:57 - Paragrafus Bővebben...
 • Legyünk körültekintőek gyalogosként is!
  Legyünk körültekintőek gyalogosként is! Ahogy melegszik az idő, egyre többen sétálnak, kocognak, esetleg csak andalognak városunk járdáin. Fontos tudni, hogy a gyalogosok is a közlekedés résztvevői, ráadásul egy esetleges baleset esetén ők a legsérülékenyebbek, tehát a közlekedés során mindig legyünk körültekintők. 
  kedd, 25 április 2017 05:49 - Paragrafus Bővebben...
 • Két férfit vettek őrizetbe a budaörsi rendőrök
  Két férfit vettek őrizetbe a budaörsi rendőrök Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Viktor 23 éves és D. Albert 30 éves székesfehérvári lakosok ellen.
  szombat, 22 április 2017 05:54 - Paragrafus Bővebben...
 • Munkaszüneti nap a rendőrségen
  Munkaszüneti nap a rendőrségen Hamarosan itt van április 24-e, azaz a Rendőrség napja, amely a hivatásos állomány számára munkaszüneti nap, így az ügyfélszolgálat szünetel a különböző kirendeltségeken, köztük a Budaörsi Rendőrkapitányságon is. 
  péntek, 21 április 2017 05:53 - Paragrafus Bővebben...
 • Legyünk tisztában a jogainkkal!
  Legyünk tisztában a jogainkkal! Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány az alábbi közérdekű felhívásokkal kíván segíteni azoknak az embereknek, akiket pszichiátriai betegségükkel kapcsolatban vélhetően jogsérelem ért, esetleg tanácsot szeretnének kérni saját maguk vagy hozzátartozójuk számára. 
  szombat, 08 április 2017 05:39 - Paragrafus Bővebben...
 • Motoron is biztonságosan!
  Motoron is biztonságosan! A szép idő beköszöntével nem csak a kerékpárosok, de a motorosok száma is ugrásszerűen megnő az utakon. A lassabb reflexek és a rutin megkopása összeadódva előidézhet balesetveszélye szituációkat. 
  szerda, 05 április 2017 05:41 - Paragrafus Bővebben...
 • Elfogták a betörőt
  Elfogták a betörőt A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást K. Attila 40 éves budapesti lakos ellen. 
  kedd, 04 április 2017 17:27 - Paragrafus Bővebben...
 • Biztonságos közlekedés kerékpárral is
  Biztonságos közlekedés kerékpárral is A melegebb időjárás a kerékpárosokat is kicsalogatja a forgalomba, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kerékpár a KRESZ értelmében jármű, tehát a vezetéséhez ugyanazok a feltételek szükségesek, mint más jármű esetében. Tehát ismerni kell a közlekedés szabályait és csak járművezetésre alkalmas állapotban lehet részt venni vele a közlekedésben. 
  szerda, 22 március 2017 05:24 - Paragrafus Bővebben...
 • Ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét
  Ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét A Budaörsi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya eljárást folytat szeméremsértés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, az azonosításhoz az állampolgárok segítségét kérik. 
  vasárnap, 19 március 2017 05:13 - Paragrafus Bővebben...
 • Törvényi visszásságok az Igaly féle lőtér engedélyeztetése körül
  Törvényi visszásságok az Igaly féle lőtér engedélyeztetése körül Törvénytelenül adta ki az illetékes hatóság a budaörsiek százainak életét megkeserítő lőtér üzemeltetési engedélyét – állapította meg közös jelentésében az Alapvető Jogok Biztosa és az ombudsman jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettese. Erről Wittinghoff Tamás polgármester tegnap sajtótájékoztatón számolt be. „Magyarország, mint jogállam, létezik. Csak olyan, mint a régi motor: néha-néha robban egyet, de a járművet már nem viszi”  - jegyezte meg.
  péntek, 17 március 2017 10:01 - Paragrafus Bővebben...
 

Elérhetőség

 • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
  2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
 • Szerkesztőség:
  Budaörs, Szabadság út 137.
  +36 23 424 862
 • Impresszum

Partnereink

 

logo