Kultúra

 • Így hűsölnek a Budakeszi Vadaspark lakói!
  Így hűsölnek a Budakeszi Vadaspark lakói! A Budakeszi Vadaspark állatgondozói hűsítő finomságokkal könnyítik meg a vadaspark lakóinak életét a tomboló kánikulában.  A szakemberek ezzel az állatok egészségét – súlyosabb esetben pedig életüket is – fenyegető hőség veszélyeire figyelmeztetnek.
  kedd, 27 június 2017 13:14 - Kultúra Bővebben...
 • Hét könyv megjelenése várható önkormányzati támogatással
  Hét könyv megjelenése várható önkormányzati támogatással Egyebek között a budaörsi kertekről, a város régi kapuiról és az egykori pezsgőgyárról szóló kötetek megjelenésének támogatásáról döntött a képviselőtestület. Egy pályázó maximum 500 ezer forintot kérhetett, de kevesebbel is be kellett érniük, hiszen az 1,8 millió forintos keretből hét kiadvány részesült.
  kedd, 27 június 2017 06:36 - Kultúra Bővebben...
 • Nyári szünet a könyvtárban
  Nyári szünet a könyvtárban Sietnie kell annak, aki könyveket szeretne kölcsönözni a nyaralásra, hiszen a hét végén bezár a budaörsi könyvtár. A munka azonban a két hónapos nyári szünet alatt sem áll meg, mivel ezalatt nagyszabású felújítást végeznek majd el. 
  kedd, 27 június 2017 05:22 - Kultúra Bővebben...
 • Kirakati babák újragondolva 2. rész
  Kirakati babák újragondolva 2. rész A Budaörs Galéria „Bolyongó Lelkek” című akciófestészeti programja a Zichy majorban több éves hagyomány folytatása volt június 16-17-én, majd június 24-én, és tart még néhány hétvégén. A kész alkotásokat a budaörsi városházán  kívül a soproni Volt Fesztiválon illetve a szeptemberi budapesti Ráday Fesztiválon lehet majd látni.
  hétfő, 26 június 2017 11:00 - Kultúra Bővebben...
 • Véget ért a MiniFeszt (képes beszámoló)
  Véget ért a MiniFeszt (képes beszámoló) Az elmúlt két nap alatt ismét színes programokon, klassz koncerteken vehettek részt az érdeklődők a PostART-on az első MiniFeszten. 
  vasárnap, 25 június 2017 09:47 - Kultúra Bővebben...
 • Tudósításunk az ötödik Víz-Hang-Fesztiválról
  Tudósításunk az ötödik Víz-Hang-Fesztiválról Ez az ötödik Víz-Hang-Fesztivál Kamaraerdőn. A program június 23-én pénteken és 24-én szombaton is 16 órakor kezdődött és hajnali egy-kettőig tartott, illetve tart még e sorok írásakor is...
  szombat, 24 június 2017 18:07 - Kultúra Bővebben...
 • Ma is MiniFeszt a PostART-on
  Ma is MiniFeszt a PostART-on A PostART kétnapos MiniFesztet tart június 23-a és 24-e között, amelynek az első napi nyitókoncertjén megtelt a Szalon, utána pedig az udvaron folytatódott a buli. Ma is színes programokkal várják az érdeklődőket. 
  szombat, 24 június 2017 11:45 - Kultúra Bővebben...
 • Budaörs részletekben játék 7.
  Budaörs részletekben játék 7. Vajon melyik budaörsi utcában fotózta le Borhegyi Éva ezt a mókás kaput? Ha tudják a választ, írják meg kommentben, hogy más is megcsodálhassa élőben.
  szombat, 24 június 2017 04:08 - Kultúra Bővebben...
 • „Mindannyian lehetünk napról-napra jobbak”
  „Mindannyian lehetünk napról-napra jobbak” Endrei Judit jött el Budaörsre, a Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár meghívására június 21-én. Korhatártalanul című könyve kapcsán Temesiné Haag Beatrix könyvtáros kérdezgette a tévébemondóként híressé vált, ma életvezetési tanácsadásban jeleskedő népszerű hölgyet.
  péntek, 23 június 2017 11:30 - Kultúra Bővebben...
 • 80 éves a Budaörsi Repülőtér
  80 éves a Budaörsi Repülőtér „Megtiszteltetés a repülés hőskorából származó gépeket vezetni, csak ezek képesek a repülés igazi élményét megadni…” – Sajtos Zoltán, a Goldtimer Alapítvány kuratóriumi tagja.
  szerda, 21 június 2017 09:27 - Kultúra Bővebben...
 • Bakonyi dinoszaurusz a Budakeszi Dinó Parkban
  Bakonyi dinoszaurusz a Budakeszi Dinó Parkban  A Budakeszi Vadaspark területén található őshüllő park szombati nyitóprogramjának résztvevői dr. Ősi Attila paleontológus szakvezetésével járhatták be a 21 dinoszauruszt bemutató helyszínt, és élőben nézhettek meg 85 millió éves ősleleteteket is.
  szerda, 21 június 2017 07:00 - Kultúra Bővebben...
 • Újragondolt kirakati babák
  Újragondolt kirakati babák „Bolyongó Lelkek - kirakati babák újrateremtve” című alkotó napra kaptunk meghívást június 16-17-ére a Zichy majorba, a Budaörs Galériába. Somogyi Ferenc szobrász szervezésében többek között Molnár Göb Zoltán festőművész Páczelt Andrea textiltervező és Kádár Gabriella keramikus gondolták újra, mit lehet kihozni egy kirakati babából. Színek, formák, kreatívkodás. 25-én vasárnap 10 órától folytatás következik!
  hétfő, 19 június 2017 08:00 - Kultúra Bővebben...
 

Elérhetőség

 • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
  2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
 • Szerkesztőség:
  Budaörs, Szabadság út 137.
  +36 23 424 862
 • Impresszum

Partnereink

 

logo