Közélet

 • Kőhegyi nagy földhányásra hív a helyi Kétfarkú
  Kőhegyi nagy földhányásra hív a helyi Kétfarkú A  Magyar Kétfarkú Kutya párt budaörsi csoportjának a megalakulásáról pár napja számoltunk be, és tegnap az első akciójuk és sajtótájékoztatójuk is lezajlott, amit – a fideszesek szóhasználatával élve – a „kőhegyi tájsebhez” hirdettek meg. Az esős időjárás nem nagyon kedvezett a terveiknek, hogy néhány lapát földet dobáljanak be a kerítésen át a hatóságilag leállított építkezés területére, de a sajtó megjelent és Betlehem Csaba, aki saját megfogalmazása szerint a csoport „egyik tagja” beszéde is elhangzott.
  péntek, 28 április 2017 08:25 - Közélet Bővebben...
 • Pályázati felhívás!
  Pályázati felhívás! A 2040 Budaörs, Nefelejcs u. 1-3. számú Társasház keresi közös képviseletét!
  péntek, 28 április 2017 07:31 - Közélet Bővebben...
 • Újra lehet pályázni a Mesterek Mestere Díjra
  Újra lehet pályázni a Mesterek Mestere Díjra Harmadik alkalommal hirdették ki a Mesterek Mestere Díj pályázatot, melyre kiemelkedő színvonalon dolgozó és szolgáltató burkoló és kőműves szakemberek jelentkezhetnek.
  csütörtök, 27 április 2017 11:43 - Közélet Bővebben...
 • Testületi ülés a városházán
  Testületi ülés a városházán Negyedéves pénzügyi beszámoló, az idei épületfelújítási tervek, nemzetiségi önkormányzatoknak és civil szervezeteknek juttatott támogatások voltak a lényegesebb témái a 2017. április 26-án a lezajlott testületi ülésnek. 
  csütörtök, 27 április 2017 08:29 - Közélet Bővebben...
 • Lángokban állt egy budaörsi gyógyszerraktár
  Lángokban állt egy budaörsi gyógyszerraktár Kedden, április 25-én a délelőtti órákban kigyulladt egy gyógyszertári épület városunk határában a Vasút utcában, amelynek a raktára óriási lángokkal égett. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.
  kedd, 25 április 2017 11:16 - Közélet Bővebben...
 • Megalakult a Kétfarkú helyi csoportja
  Megalakult a Kétfarkú helyi csoportja „Most már tényleg nagyon szeretnénk, ha kisfalunkban is létrejönnének azok a sokat várt fejlesztések, melyekkel mini-Ausztria helyett végre pici-Felcsúttá válhat Budaörs!” Vajon olvasóink kitalálják-e, hogy melyik párt ígéretéből idéztünk? Nem, nem a Fideszéből, hanem az újonnan alakult Magyar Kétfarkú Kutya Párt budaörsi csoportjáéból.
  vasárnap, 23 április 2017 13:26 - Közélet Bővebben...
 • Szavazz rá: a Föld Napja Alapítvány a budaörsi ifjúságért
  Szavazz rá: a Föld Napja Alapítvány a budaörsi ifjúságért A Föld Napja Alapítvány budaörsi Együtt az ifjúságért – fákkal és zöldséges hétfőkkel című környezeti programja a CIVIL DÍJ 2017 Döntőse címet már elnyerte. Ahhoz, hogy az elsők között is a legelső legyen, illetve a közönségdíjra szavaznunk kell!
  csütörtök, 20 április 2017 08:22 - Közélet Bővebben...
 • Csúszós és veszélyes turistautak a Pilisben
  Csúszós és veszélyes turistautak a Pilisben Ma reggel óta nagy mennyiségű csapadék, a magasabban fekvő régiókban pedig hó és jégdara zúdult az országra, ráadásul a hirtelen téliesre fordult időjárásnak még nincs vége. A hegyvidéki területeken a nedves hóréteg nem olvad el, ezért számos turistaút csúszós, nehezen vagy egyáltalán nem járható. 
  szerda, 19 április 2017 13:13 - Közélet Bővebben...
 • meddigmehet.hu - segítség a bántalmazottaknak
  meddigmehet.hu - segítség a bántalmazottaknak Online tanácsadó oldalt indított az Ökumenikus Segélyszervezet a Vodafone támogatásával a kapcsolati erőszak áldozatainak, ahol anonim módon tehetik fel a kérdéseiket és kérhetnek segítséget. A honlap elérhető a www.meddigmehet.hu címen.
  szerda, 19 április 2017 07:11 - Közélet Bővebben...
 • Szóljon hozzá Ön is Budaörs arculatához!
  Szóljon hozzá Ön is Budaörs arculatához! „Fogalmazzuk meg közösen szeretett településünk esztétikai, arculati értékeit, egykori és mai kincseit és rejtett szépségeit, megalapozva településképünk védelmét, segítve a kézikönyv megszületését” - áll Csík Edina, Budaörs főépítészének felhívásában. A Főépítészi Iroda Budaörs Településképi Arculati Kézikönyvének megalkotásához vár képeket és ábrákat a lakosságtól. 
  kedd, 18 április 2017 13:06 - Közélet Bővebben...
 • Vasúti menetrendváltozás április 22-24-én
  Vasúti menetrendváltozás április 22-24-én A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2017. április 22-23-án, valamint 24-én Budapest-Keleti és Kőbánya-felső állomások között pályakarbantartási munkákat végeznek, emiatt módosított menetrend szerint járnak az érintett vonatok.  
  kedd, 18 április 2017 08:53 - Közélet Bővebben...
 • Ismét fogadóórát tart Budaörsön a falugazdász
  Ismét fogadóórát tart Budaörsön a falugazdász 2017. 04. 28-án, pénteken 9:00-től 12:00 óráig az I/109. számú tárgyalóban ismét elindul a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászának budaörsi, kihelyezett ügyfélfogadása. 
  kedd, 18 április 2017 05:55 - Közélet Bővebben...
 

Elérhetőség

 • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
  2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
 • Szerkesztőség:
  Budaörs, Szabadság út 137.
  +36 23 424 862
 • Impresszum

Partnereink

 

logo