Eller Erzsébet

szombat, 17 június 2017 17:57

5. Víz-Hang Feszt Kamaraerdőn

Június 23.– június 25-ig lesz az 5. Viz-Hang Fesz Kamaraerdőn, változatos programokkal. Jegyeket az országos hálózatban lehet váltani rá!

szombat, 17 június 2017 17:38

Vackor Tábor a vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark 2017 nyarán napközis tábort szervez olyan általános iskolás gyermekek részére, akik érdeklődve fordulnak a természetismeret, az állatvilág, és az erdei kalandok felé.

Újra itt a vakáció, ami 15 éves kortól nemcsak a táborozásról szólhat, hanem a nyári szünetben a munkavállalásról is, mert ilyenkor rengeteg tapasztalatot gyűjthetnek a vállalkozó kedvű fiatalok. Ehhez ad tanácsokat cikkünk.

Az unokáink jövője nem lehet a mi múltunk, mert az nagyon nagy baj lenne! Nekik saját jövőjük kell, hogy legyen, tanulva persze a mi hibáinkból, lehetőség szerint azokat elkerülve.

A szolidaritási adó miatt indított perünk első fokon két tárgyalási nap után június 23-án ítélethirdetéssel zárul. Erre tehát még várnunk kell. Az állam képviselője azzal érvelt, hogy az állam nem vonható polgári jogilag felelősségre. Budaörs ügyvédje szerint a 2,125 milliárd forint pluszadó „jogalkotással elkövetett károkozás”.

A szolidaritási adó miatt indított perünk első tárgyalási napján az állam képviselője azzal érvelt, hogy az állam nem vonható polgári jogilag felelősségre, de a bíró arra kötelezte, hogy írásban fejtse ki, mire alapozza ezt. Budaörs ügyvédje szerint a 2,125 milliárd forint plusz adó „jogalkotással elkövetett károkozás”. Június 9-én folyt. köv.

csütörtök, 11 május 2017 07:19

„Táncolj velem”, illetve Bakacsi Bélával

„Addig énekelek majd, amíg élek, illetve addig élek, amíg énekelhetek” - mondja Bakacsi Béla az 1962-es „Ki mit tud?” ének kategória győztese, aki ma már 75 éves, de még mindig minden hétvégén fellép valahol. Budaörsön legközelebb június 3-án és 24-én.

A hagyományok tiszteletével, de a megújítás, a fiatalok felé nyitás szándékával vette át öt évvel ezelőtt az akkor tizenöt éves múltra visszatekintő Budaörs Fesztivál szervezését Selmeczi Ágnes az ötletgazda Mandel Róberttól. És ez a 20. jubileumi alkalomra saját bevallása szerint sikerült is. A május 3-től 7-ig zajló rendezvénysorozat vasárnap este a sportcsarnokban egy komolyzenei hangversennyel zárt.

péntek, 05 május 2017 15:02

Mi lett a Triannita vége? - könyvajánló

A Triannita - A skorpiók útja címmel jelent meg Jenei András kalandregény sorozatának ötödik és ezzel befejező része. A szerző a Próféta léptei című, nemzetközi irodalmi pályázaton a napokban első helyezést ért el.

hétfő, 01 május 2017 07:54

"Éljen május 1-je!"

Tudták, hogy 127 éve vonultak fel először a magyarországi dolgozók követeléseikkel május elsején Budapesten, a Városligetben?  Budaörsön ma nem lesz majális - néhány év kivétel a közelmúltból nincs is nálunk hagyománya -, így a szocialista párt helyi elnöke a központi, fővárosi rendezvényükre invitálja az érdeklődőket.

Elérhetőség

  • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
    2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
  • Szerkesztőség:
    Budaörs, Szabadság út 137.
    +36 23 424 862
  • Impresszum

Partnereink

 

logo