A kézisek adománygyűjtési felhívása

Írta: közlemény

A Budaörs Handball egy hónapos jótékonysági ruhagyűjtési akcióba kezd a Dévai Szent Ferenc Alapítvány petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központjában élő és kézilabdázó gyermekek javára. A klub saját felajánlása mellett 2017. április 22 – május 24. között lehetőséget biztosít a budaörsieknek, hogy jó minőségű, ám feleslegessé vált ruhadarabjaival, esetleg sportfelszereléseivel és gyerekjátékaival arra rászoruló embertársainak segíthessenek.

A petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központnak jelenleg 25 fiú és 27 lány lakója van. A legtöbben 7-15 év közöttiek, de gondozottak közt vannak egészen fiatalok is. A gyerekek kézilabdáznak, rögbiznek és fociznak, az ehhez szükséges felszerelések, azon belül is a cipők adják a legnagyobb segítséget. Az otthon felnőtt ruhákat is szívesen fogad a gondozók és a dolgozók számára.

Mindenkit biztatunk arra, hogy éljen a tavaszi nagytakarítással egybekötött adományozási lehetőséggel és okozzon örömet adományával rászoruló fiataloknak!

Megfelelő minőségű, új vagy alig használt ruhaneműt, játékot és sportfelszerelést április 22-től egészen május 24-ig a budaörsi sportcsarnokban található kézilabda irodában munkaidőben vagy a hazai NB I-es mérkőzések alkalmával tudja leadni.

Fogjunk össze újra egy jó ügy érdekében!

Részletek:

Kedvezményezett: Dévai Szent Ferenc Alapítvány petrozsényi Jézus Szíve Gyermekvédelmi Központjában élők

A jótékonysági akció időtartama: 2017. április 22 – május 24.

Adománygyűjtő pont: BVUSS Kézilabda iroda (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhetőség

  • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
    2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
  • Szerkesztőség:
    Budaörs, Szabadság út 137.
    +36 23 424 862
  • Impresszum

Partnereink

 

logo