Következő újságírói alapismeretek tanfolyamunk szeptember közepén indul!

Írta: EE

„Ez a tanfolyam egy fésű, mellyel a kócos gondolataidat, véleményedet, információidat, mondataidat kifésülheted.” A következő 5-6 fős csoport szeptember közepén indul, amire már most érdemes jelentkezni.

Következő újságírói alapismeretek tanfolyamunk szeptember közepén indul!

-          Öt-hat fős csoportok

-          Összesen 30 óra (heti kétszer 2 óra) elmélet és sok-sok gyakorlat

-          Tematika: a műfajok megismerésétől a kiadványszerkesztésen át a médiajogig és újságírói etikáig

-          A legjobb írások meg is jelennek

Négy frissen végzett hallgatónk véleménye:

Keresztesi József: „Ez a tanfolyam egy fésű, mellyel a kócos gondolataidat, véleményedet, információidat, mondataidat kifésülheted.”

Pálla Kristóf: „Az újságírói alapismeretek mellett jobban megismertem a várost is, ahol élek és a részének kezdtem érezni magam, nem pedig külső szemlélőnek, mint korábban.”

Geiszler Fruzsina: „Jó volt a légkör a kis létszámú csoportban, és a különböző korú hallgatók egymástól is tanulhattak. Örültem a sok beszélgetésnek, a sok gyakorlati feladatnak és példáknak, melyek megmaradtak bennem. Az oktatónk pedig felkészült, kedves, közvetlen és igen profi előadó és újságíró.”

Hajósi Virág: „Mindenki hajlamos a saját logikája szerint írni és elvárni, hogy az olvasói megértsék. Pedig ha másoknak írunk, ügyelni kell a precíz és pontos fogalmazásra is, hogy átmenjen az információ minden részlete. A tanfolyam fegyelemre ösztönzött az írásban, ami az élet minden területén fontos, hogy pontosan és egyértelműen fogalmazzuk meg a mondanivalónkat”. 

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy mobilon 06 30 6454643 illetve személyesen a szerkesztőségben (Szabadság út 137. a parkra néző oldalon).

Elérhetőség

  • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
    2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
  • Szerkesztőség:
    Budaörs, Szabadság út 137.
    +36 23 424 862
  • Impresszum

Partnereink

 

logo