Budaörs részletekben 6.

Írta:

Vajon melyik épületünk falán szárnyal ez a meseszép sárkány?

Biztosan Önök is ráfeledkeztek már jártukban-keltükben, hiszen városunk egyik legforgalmasabb csomópontjánál található a többi színes társával együtt. Ha tudják a választ, írják meg kommentben, hogy más is megcsodálhassa élőben.

Ki ne szeretné Budaörsöt az itt lakók közül? De vajon ismerjük-e minden szegletét vagy még az őslakosoknak is tartogat pár meglepetést? A mai napon saját készítésű fotókat mutatok be Önöknek. 

Budaörs részletekben című játékunkban hetente megosztunk egy képet, amely városunk egy-egy nevezetességének vagy érdekes szépségének bizonyos részletét mutatja. A feladat csupán annyi, hogy felismerjék, Budaörs mely szegletében készült a kép, és pontosan mit ábrázol.

Ha megvan a megoldás, írják meg a közösségi oldalunkon (https://www.facebook.com/budaorsinaplo/) kommentben, hogy mások is megismerhessék!

Ha Önnek is van kedvenc budaörsi épülete, szobra, lépcsősora, ablakmélyedése, szélkakasa, netalán ajtókilincse, amelyet szeretne megmutatni másoknak is, ne habozzon, küldje el email címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), és mi közzétesszük a játékban!

Jó fürkészést!

 

Elérhetőség

  • Kiadó: Budaörsi Napló Bt.
    2040 Budaörs, Napsugár utca 2.
  • Szerkesztőség:
    Budaörs, Szabadság út 137.
    +36 23 424 862
  • Impresszum

Partnereink

 

logo