1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
2015. február 27., péntek

Biatorbágyon és Budaörsön sebkezelő és nyiroködéma kezelő centrum várja a gyógyulni vágyókat március elejétől, az Europ-Med Kft., Prof. Dr. Daróczy Judit bőrgyógyász és a HARTMANN-RICO Hungária Kft. összefogásának köszönhetően.

2015. február 27., péntek

Bezár két kisposta 2015. március 16-án, végleg. A lakótelepi és a kamaraerdei.  Az itt élők nem értik sem a döntés okát, sem azt, hogy nem mondhatták el a véleményüket. Ezért kértünk tájékoztatást Apáti-Tóth Katától, a Magyar Posta Zrt. szóvivőjétől, amit az alábbiakban teszünk közzé.

2015. február 27., péntek

Virágok és gyümölcsök voltak a régi budaörsi kertekben, paprika és paradicsom nem, mert a zöldségnek nem kedvezett a föld. Egy helyi fiatalember elhatározta, hogy tavasszal felépít egy igazi sváb mintakertet.

2015. február 26., csütörtök

Civilszervezetek pályázhatnak március 30-ig egyenként 900 ezer forint támogatásra, összességében 25 milliót osztanak szét. Mivel az éves költsgévetést még csak tegnap fogadta el a képviselőtestület (lásd erről cikkünket), meglepően hamar jelent meg a kiírás.

2015. február 26., csütörtök

 Míg a 14-18 évesek bankszámláján általában közel 24 ezer forint van és körülbelül 1600 forintot költenek bankkártyával egy hónapban, addig a 18 év feletti, de még nem kereső fiatalok egyenlegének átlaga közel 54 ezer forint - derül ki egy banki felmérésből.

2015. február 25., szerda

Kétórás vitával fogadták el ma a képviselők a 2015. évi városi költségvetést. Ám a hozzászólások nem arról szóltak, hogy mennyit fordítanak az alapfeladatokra, mennyi jut fejlesztésekre. Hanem bizony arról, hogy a Fidesz szerint több támogatást kellett volna adni a civileknek és egyházaknak; az előterjesztő pedig azt igyekezett érvekkel igazolni, hogy így is sokat kapnak és most nincs forrás többre.

2015. február 25., szerda

Az adóhatóság revizorai az idén is kiemelt figyelmet fordítanak az egyéni vállalkozók ellenőrzésére, az őstermelőkre, és fókuszban marad az internetes kereskedelem, a pénztárgépek használatát pedig a "segítő" ellenőrzés helyett a kockázatelemzésen alapuló váltja fel - ismertette Varga Árpád, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökhelyettese sajtótájékoztatón. De persze bárki más is számíthat rájuk!

2015. február 24., kedd

Nőnapi ajándékötlet Simon Éva kozmetikustól: különleges, energiával feltöltő, feszesítő és hidratáló program, meditatív stressz oldással.

2015. február 24., kedd

Nagy Sándor András, a budaörsi polgári szövetség elnöke tegnap Hoffmann Tamás polgármesterrel tárgyalt a budaörsieket és a 11. kerületben élőket közösen érintő problémákról, megoldásra váró feladatokról.

2015. február 23., hétfő

Budaörs többszörösen érintett az egyre közelebb lévő, március 15-től hatályba lépő kötelező vasárnapi zárva tartásban. Át kell alakítani a vásárlási szokásainkat.  Megváltoznak az áruházakban dolgozókkal szembeni elvárások,  és a város iparűzési adótól eshet el, ha csökken ezeknek a cégeknek a forgalma és a bevétele.

2015. február 22., vasárnap

Hamarosan elkészül egy 50-60 fős konferencia terem, és mellette kisebb tárgyalókat is lehet bérelni. És bár a válság miatt a fejlesztési lendület ugyan megtorpant, de a legújabb C tömb második fázisát hamarosan elkezdik – tájékoztatott Szilágyi Éva, a Terrapark Irodapark Budaörs értékesítési vezetője.

Figyelmükbe ajánljuk

Ne csak karácsonykor segíts! - Eller Erzsébet és Károly Kata

A Budaörsi Aapló közös akciója a Budaörs Rádióval.

A Budaörsi Napló aktuális száma

2015. február

Legfrissebb cikkek

2015. február 27., péntek
Biatorbágyon és Budaörsön sebkezelő és nyiroködéma kezelő centrum várja a gyógyulni vágyókat ...
2015. február 27., péntek
Bezár két kisposta 2015. március 16-án, végleg. A lakótelepi és a kamaraerdei.  Az itt élők nem...
2015. február 27., péntek
Virágok és gyümölcsök voltak a régi budaörsi kertekben, paprika és paradicsom nem, mert a...
2015. február 26., csütörtök
A budaörsi rendőrök két érdi férfit fogtak el, akik egy budaörsi telekről vasanyagokat...
2015. február 26., csütörtök
Civilszervezetek pályázhatnak március 30-ig egyenként 900 ezer forint támogatásra, összességében 25...