1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
2015. november 29., vasárnap

Eredetileg senkit nem akartam kiemelni, de az első felvonásban Bőröndi Bence annyira kitett magáért, hogy őt muszáj. Tegnap este a Liliomfi bemutatójára mentünk el, a Budaörsi Latinovits színházba. Minőséget kaptunk, nagyon jól szórakoztunk.

2015. november 29., vasárnap

"Fekete Péntek"? Egyfelől  megértem azokat, akik nem hagyták ki ezt az akciót, hiszen egész évben erre spóroltak. Másfelől bármi is az eredeti célja, semmi köze se így, se úgy a Karácsonyhoz.

2015. november 28., szombat

Tegnap a „fekete pénteki” karácsonyi vásárlási akciók kifordították magukból az embereket, miközben ennek az ünnepnek Jézus Krisztus születéséről kellene szólnia és nem másról - mondta Varga Zoltán plébános az adventi koszorú idei első gyertyagyújtási ünnepségén.

2015. november 27., péntek

A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának női csapata a második számú nemzetközi európai kupában, az ETTU Kupában- miután októberben megnyerte csoportját Spanyolországban, ezzel feljutva a kiemelt 16 csapatos főtáblára- november 22-én a portugál JDCS Juncal vendégeként 3:0 arányban továbbjutott

2015. november 27., péntek

Idén eddig 352 ezren jelentkeztek a Vöröskereszt által szervezett véradások valamelyikére, van, aki több alkalommal is. Az új véradók száma megközelíti az 48 ezer főt. Budaörsön 25-én este a városházán 18-an kaptak véradásért, 12-en a véradás szervezéséért emléklapot, 11-en pedig azért, mert az M1-esen nyáron önkéntesként segítséget nyújtottak az átvonuló külföldi menekülteknek.

2015. november 27., péntek

A partnerekkel ünnepeltek tegnap este a tulajdonosok a Budaörs Business Center Terrapark megnyitásán. A hangsúly a rugalmasságon van, illetve hogy a bérlő instant irodát kap, berendezve és a kényelmét biztosító komplex szolgáltatásokkal.

2015. november 27., péntek

„A szerelem  egyszerre múlandó és örök is, mind a két, látszólag ellentétes jelző egyformán igaz" - Pál Feri atya már sokadszor volt vendég a művelődési ház Kapcsolatok sorozatában. Tegnap este „A függőségtől az intimitásig” címmel tartott előadást.

2015. november 26., csütörtök

December 4-én pénteken jön az idén a városi Mikulás, ami alighanem így lesz a legjobb, hiszen erre a hétvégére rengeteg gyerekprogram várja a budaörsi családokat.

2015. november 26., csütörtök

Vállalati vezetők találkoztak ma délelőtt az önkormányzat meghívására egymással és a város vezetésével fehér asztaloknál, ebben a formában harmadszor, egyébként kisebb kihagyással másfél évtizede minden évben egyszer. Wittinghoff Tamás egy olyan virtuális (piac)tér létrehozásáról is beszélt, ahol a helyi cégek folyamatosan jelen lehetnek a saját termékeikkel és szolgáltatásaikkal.

2015. november 25., szerda

A BTG Kft. kamaraerdei úti telephelyén mutatta ma be Tamás Ervin ügyvezető azt a szelektív hulladékválogatót, szelektáló gépsort, továbbá azt a két új hulladékgyűjtő járművet, amit a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében nyert európai uniós támogatásból vásárolt Budaörs.

2015. november 23., hétfő

Most hétvégén leesett az első hó a Mátrában. És az őszi hideg beállta óta november 8-ig tizenegyen fagytak már meg Magyarországon. Budaörsön évek óta senki, de tegyünk ellene, hogy nálunk ez az idén se történhessen meg!

2015. november 21., szombat

A Természetgyógyász Magazin szervezésében az Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál – egyfajta Mikulás-ajándékként – december 6-án, vasárnap lesz 9-től 19 óráig, Budaörstől tíz percre, a Villányi úton.

2015. november 19., csütörtök

A Budaörsi Advent programsorozat részeként Budaörs Város Önkormányzata hagyományteremtő módon, második alkalommal hirdeti meg karácsonyfa-díszítő versenyét budaörsi lakosok számára. Célunk, hogy szemet és lelket gyönyörködtető karácsonyi hangulatú, egyedi karácsonyfa dekorációk szülessenek.

2015. november 17., kedd

Azokat a felhívásokat és akciókat gyűjtöttük össze  – ahogy tavaly és korábban rendszeresen Karácsony előtt - , amelyekhez bárki csatlakozhat, akiben él a segítő szándék.

Figyelmükbe ajánljuk

A Budaörsi Napló aktuális száma

2015. november

Legfrissebb cikkek

2015. november 29., vasárnap
Eredetileg senkit nem akartam kiemelni, de az első felvonásban Bőröndi Bence annyira kitett magáért...
2015. november 29., vasárnap
"Fekete Péntek"? Egyfelől  megértem azokat, akik nem hagyták ki ezt az akciót, hiszen egész évben...
2015. november 28., szombat
Tegnap a „fekete pénteki” karácsonyi vásárlási akciók kifordították magukból az embereket, miközben...
2015. november 27., péntek
A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának női csapata a második számú nemzetközi európai...
2015. november 27., péntek
Idén eddig 352 ezren jelentkeztek a Vöröskereszt által szervezett véradások valamelyikére, van, aki...