1
2
3
4
5
6
7
8
9
2014. október 31., péntek

Simándi Szelim a Budaörs Fejlődéséért Egyesület támogatásával a 2. számú választókörzetben nem  fideszest győzött le, mint Kálóczi Imrét, a korábbi frakcióvezetőt. Szelim talán az egyetlen az új budaörsi képviselők között, aki országosan is politikai hírnévre (ellenfelei szerint hírhedtségre) tett szert. A képviselőinket bemutató sorozatunkat vele folytatjuk.

2014. október 30., csütörtök

„Nem azt szeretnénk, hogy a rájuk leselkedő veszélyekről beszélgetve megijedjenek, hanem hogy egy egészséges félelemérzet alakuljon ki a fiatalokban és ne érje őket váratlanul mondjuk egy támadás.”  Gyovainé Szödényi Zita rendőr főhadnagyot annak apropóján kérdeztük, hogy a Budaörsi Rendőrkapitányság elismerő díjat kapott a bűnmegelőzés érdekében végzett munkájáért.

2014. október 28., kedd

Pattogott a pingponglabda október 24-én a budaörsi sportcsarnokban. Előbb csak lassabban, az amatőr csapatok versenyén, majd a profik is megmutatták, mire képesek. A BSC női asztaliteniszező csapata ezen az estén a románokat legyőzve bejutott a legjobb nyolc közé az ETTU kupában.

2014. október 27., hétfő

A középkori Rómában a jóságos és végtelenül naiv Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel. A Budaörsi Latinovits Színház új bemutatója a  Legyetek jók, ha tudtok című, 1984-ben készült színes olasz film feldolgozása. Lehet egy családi program is egy estére, ha a gyerekek már felsősök.

2014. október 27., hétfő

Mikor kiderült, hogy mind a tíz egyéni körzetben ők nyertek, párbeszédet és együttműködést ígért a jobboldallal.október 12-én a választás éjszakáján Wittinghoff Tamás, Budaörs régi-új polgármestere  S hogy ezt mennyire gondolta komolyan, arra ma, október 27-én, az első bizonyíték az új képviselőtestületben a bizottsági helyek elosztása és az alpolgármesterek megválasztása.

2014. október 27., hétfő

Marcipán Sportegyesület versenyzőiért október 25-én szombaton a Budapesten megrendezésre kerülő IFBB Gyerek Fitness Európa bajnokságon örömkönnyek hullottak. Osztermayer Dorka a 14-15 évesek korcsoportjában Európa bajnoki címet szerzett

2014. október 26., vasárnap

Nagyon pozitív mérleggel zárult Zorán tegnapi, jótékonysági koncertje a budaörsi sportcsarnokban. A bevételt a Buda-környéki  Látássérültek Közhasznú Egyesülete (BULÁKE) kapja, melynek elnöke Nyikes Fatime meghatódva köszönte meg minden résztvevőnek a segítséget.

2014. október 26., vasárnap

A Szurka-Piszka Vívó Sportegyesület a vívás alapjaival korábban már megismerkedett felnőtteket vár  vissza a pástokra a Présház utcában. A hétvégén Thuránszky István (képünkön) élete legjobb veterán világverseny eredményét érte el Debrecenben, mert férfi párbajtőr egyéniben bronzérmet szerzett.

2014. október 25., szombat

Öt napon át száztíz animációs kisfilm mutatkozik be az október 28-án kezdődő Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválon Budaörsön. Nem csak a helyszín, a szervezés is városunkhoz kötődik, hiszen az Illyés gimnázium animációs tanárai és diákjai állnak mögötte.

Figyelmükbe ajánljuk

A Budaörsi Napló aktuális száma

2014. október

Legfrissebb cikkek

2014. október 31., péntek
Simándi Szelim a Budaörs Fejlődéséért Egyesület támogatásával a 2. számú választókörzetben nem ...
2014. október 30., csütörtök
Az Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola fenntartási költségeinek csökkentésére...
2014. október 30., csütörtök
Az idén jubiláló MikulásGyár a Premier Outlettel együttműködve rendhagyó módon már októberben...
2014. október 30., csütörtök
Nyáron is közlekedünk sötétben, szürkületkor, azonban az őszi-téli óraátállítás, valamint a két...
2014. október 30., csütörtök
A 35 évesnél fiatalabbak bíznak a legjobban saját anyagi helyzetük alakulásában, és még ezen belül...