1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
2015. július 31., péntek

A Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola Írisz Alapítványa országos teljesítménytúrát szervez 2015. szeptember 5-én, szombaton a környező hegyekben. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a természetet és szívesen túrázik velünk! Bővebb információ a plakáton és a Teljesítmény Túrázók Társasága honlapján!

2015. július 31., péntek

Ismét a napirend előtti hozzászólások váltottak ki vitát a szerdai, rendkívüli testületi ülésen. A napirendek között pedig olyan igazán fontos ügyekről szavaztak, mint a köztemetőért cserébe területátadás Törökbálintnak., vagy hogy megmeneküljön az Esély Szocilális és Gyermekjóléti Központ. Sok olyan téma hangzott el, amiről korábban már írtunk, így az összefoglalónk tartalmazza ezek linkjeit is!

2015. július 30., csütörtök

Ismét zárva lesz a forgalom elől augusztus 29-én a főutca egy szakasza a Károly király út és a Petőfi Sándior utca között, hogy az autók helyett a családok és a fellépő művészek és a kézművesek foglalhassák el. Íme a program!!!

2015. július 30., csütörtök

A Magyar Posta az elmúlt két évben teljesen megújította pénzügyi portfólióját. Ennek köszönhetően Budaörs is igényelhető a Posta Személyi Kölcsön is, amely ingatlanfedezet nélkül, szabadon felhasználható és nettó havi 100 000 Ft jövedelmet kell hozzá igazolni.

2015. július 30., csütörtök

Augusztus közepén zárulnak a táborok a Csikiben, de szeptember elején azonnal kezdődnek az őszi osztálykirándulások, szeptember 20-án pedig nagy testvérvárosi szüreti mulatsággal készülnek. Cikkünk a médiatáboros gyerekek összefoglalója.

2015. július 29., szerda

Neukum Tamás a Budaörsi Kézilabda Klub szakmai igazgatója edzőként volt ott július 16-án Lausanne-ban, ahol a bemutató meccsekkel a NOB-ot arról kellett meggyőzni, hogy a strandkézilabda legyen olimpiai szám. Azt még nem tudjuk, hogy lesz-e, de a bemutató jól sikerült.

2015. július 29., szerda

Jól szerepeltek a Tomori Pál Főiskola oktatói a hallgatói értékeslésen. Az adatfelvétel keretében 400-nál is több kérdőív érkezett vissza a főiskola három képzési helyszínéről. A Kalocsán tanulók átlagosan 4,26-ra, a kecskemétiek 4,29-ra értékelték az oktatókat, ami önmagában is igen impozáns, míg a Budapesten tanulók által adott osztályzatok átlaga 4,38. Az oktatói kar tehát minden helyszínen jó értékelést kapott a hallgatóktól.

2015. július 29., szerda

Bálint Rezső, városunk polgára újra itthon lép fel a Chameleon Jazz Banddel. Írd be a naptárba: augusztus 25. este 8 óra. A régi posta épülete a Templom téren.

2015. július 29., szerda

A Triannita – A bitorló fivér egy öt részesre tervezett sorozat harmadik kötete, szerzője pedig J. A. A. Donath, akit Jenei Andrásként ismerünk Budaörsön, mint a Budakörnyéki Látássérültek Közhasznú Egyesületének az alelnökét. Érdekes, izgalmas olvasmány mindazoknak, akik szeretik a kicsit misztikus lovagkori történeteket. Ez András 11. könyve.

2015. július 29., szerda

Miért fáj a talpunk és mit tehetünk ellene – erről szól új egészségügyi tanácsadó sorozatunkban dr. Kemény János (a BNI budaörsi csoportja új tagjának a) cikke. Mellette a helyi látássérültek egyesületének talpmasszőréről is olvashatnak.

2015. július 28., kedd

Az utolsó felkészülési mérkőzésünkön vesztesen hagytuk el a pályát a hétvégén, de bizakodva várja a budaörsi csapat az Árok utcába a 2015/16-os Merkantil Bank NB II Ligában, Balmazújvárost szombaton déllután.

2015. július 27., hétfő

Aggtelek – Rudabánya. Hogy mi köti össze a 21,7 kilométer hosszú, egy-egy szakaszán erdei, kanyargós utakon kívül a két zempléni települést? St. Martin, azaz Szentmártoni Imre és a Budaörsi Napló amatőr teniszcsapata...

2015. július 27., hétfő

Továbbra is várják a menekülteknek szánt adományokat a Polgárok Házába Budaörsön, a Budapesti úton. Az első héten összegyűjtött gyerekruhákat, játékokat és tisztálkodó szereket Papp Ilona aktivista már elvitte az MSZP székházába.

2015. július 27., hétfő

Az üdülési jogot értékesítő rendezvények azoknak szóltak, akik életkoruk vagy egészségi állapotuk miatt már nem tudják igénybe venni az üdülési lehetőséget, és egyre nagyobb teherrel jár számukra az éves fenntartási díj befizetése.

2015. július 27., hétfő

 Légi (helikopteres) parlagfű felderítés  lesz augusztus 10-11-én Pest megye teljes területén, így városonat is érintően. Aki nem irtja ki addig, az komoly (50 ezertől 5 millió forintig terjedő) pénzbüntetésre számíthat. 

Figyelmükbe ajánljuk

A Budaörsi Napló aktuális száma

2015. július

Legfrissebb cikkek

2015. július 31., péntek
A Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola Írisz Alapítványa országos teljesítménytúrát szervez 2015....
2015. július 31., péntek
Ismét a napirend előtti hozzászólások váltottak ki vitát a szerdai, rendkívüli testületi ülésen. A...
2015. július 30., csütörtök
Ismét zárva lesz a forgalom elől augusztus 29-én a főutca egy szakasza a Károly király út és a...
2015. július 30., csütörtök
Élelmiszerek tévéreklámjaira a vállalatok 24 százalékkal többet költöttek az idei első félévben,...
2015. július 30., csütörtök
A Magyar Posta az elmúlt két évben teljesen megújította pénzügyi portfólióját. Ennek köszönhetően...