1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
2014. szeptember 16., kedd

Budaörs is nevezett Az év fája versenyre a vasútállomásnál található, több mint százéves vadgesztenyefával. Már többször megpróbálták,hátha az idén sikerü nyernil. Aki szeretné, hogy városunk fájára az ország is felfigyeljen, az szavazzon, október 31-ig van rá lehetőség!

Gesztenye fa
2014. szeptember 15., hétfő

A Premier Outlet központ egy fergetes hétvégével ünnepli 10. születésnapját. A Premier Outlet október 11-12-én ingyenes programokkal, akár 90%-os kedvezményekkel és számos további meglepetéssel várja a látogatókat. 

2014. szeptember 15., hétfő

A  Zichy Majorban St.Martin , a HATOK csoport és a BUM művészei -  zenei háttérrel a kiállítások megnyitója szept 21-én vasárnap este hatkor. Annak részeként, hogy Budaörs is csatlakozott az országos rendezvénysorozathoz, ami HIS-TURIZMUS címmel mutatja be a magyarországi kulturális értékeket. Városunkban hét helyszínen várják az érdeklődőket egész hétvégén!

2014. szeptember 15., hétfő

Veszélyhelyzetekben az emberi életek kilencven százalékát a helyszínen jelenlévő civilek mentik meg - derül ki a Nemzetközi Vöröskereszt adataiból. Az Elsősegélynyújtás Világnapján (szeptember 13.) ezúttal a veszélyhelyzetek és katasztrófák idején nyújtott elsősegély fontosságára hívta fel a figyelmet a Vöröskereszt. 

2014. szeptember 15., hétfő

Még egy program szeptember 20-án!

2014. szeptember 15., hétfő

A Német Hadisírgondozó Népi Szövetségú elnöke, majd tiszteletbeli elnöke Hans-Otto WEBER 88 éves korában elhunyt. Sokat tett azért is, hogy Budaöresön megnyíljon az első német katonai temető, mint az emlékezés szimbóluma.

2014. szeptember 13., szombat

Ma, azaz szombat délelőtt a városból is lehetett látni, hogy milyen sokan vannak a Kőhegyen. Ünnepi szentmisével emlékeztek a kápolnához kapcsolódó egykori búcsúra.

2014. szeptember 13., szombat

Aki szereti a vizilabdát, világ-, európa- és olimpiai bajnokokkal fényképeztethette magát ma, azaz szombaton reggel 9-től késő délutánig a budaörsi uszoda- és sportcsarnokban. Itt zajlott ugyanis az I. Vízilabda Nyílt Nap és Expo.

2014. szeptember 12., péntek

Amikor a polgármester-jelölti kerekasztalbeszélgetés készült, nem tudtunk róla, hogy függetlenként indul Leipán Tibor is. Ezért utólag küldtük meg neki kéréseinket, amelyekre írtásban válaszolt. Ő jelenleg is független, egyéni képviselő, miután két éve a Fidesz frakcióból kilépett (vagy kizárták).

Leipán Tibor
2014. szeptember 12., péntek

Mindkét oldalon (Budaörs Fejlődéséért Egyesület és Fidesz-KDNP) tíz-tíz képviselőjelölt, továbbá ott van a jobbikos lista és ehhez jön még tucatnyi független. Ennyi ember bemutatása lapunkban fizikailag nem kivitelezhető. S hogy akkor mégis kiket emelünk ki? Azokat, akiknek az indulásán valamiért meglepődtünk. Véletlen, hogy hárman is az 1-es körzetben  kérik a bizalmat.

2014. szeptember 12., péntek

Egész évben folyamatosan veszik fel a gyerekeket a „Beszélj velem!” alapítvány két óvodájába, Érdre és Nagytéténybe. A budaörsi gyerekek után a város önkormányzata támogatást ad, ezért a szülőknek nem kell fizetniük, a különleges szolgáltatásokért sem. Ide ugyanis különleges gyerekek járnak.  

2014. szeptember 11., csütörtök

Szeptember 20-án választanunk kell. Nem tévesztettem el a dátumot, mert nem a politikáról van szó, legalábbis közvetlenül nem. Két esemény között kell választanunk: a hagyományos Vigasságok vagy a "hagyományteremtő"  Gazdanap.

2014. szeptember 9., kedd

Az Esély Szociális Társulás Szociális és Gyermekjóléti Központ évente több száz – a legsokrétűbb problémával küzdő – felnőtt, gyermek és család számára nyújt akár napi szintű segítséget Budaörsön. Beszélgető partnereink: Károly Katalin intézményvezető és Plangár Petra a gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetője.

csendes foglalkozás a családsegítőben
2014. szeptember 5., péntek

Két polgármesterjelöltről tudtunk hivatalosan szeptember 2-án, amikor az alábbi beszélgetés készült. Wittinghoff Tamás jelenlegi polgármester és Török István alpolgármester, a Fidesz helyi elnöke kéri a választók bizalmát a város vezetésére.

A Budaörsi Napló aktuális száma

2014. szeptember

Legfrissebb cikkek

2014. szeptember 16., kedd
Budaörs is nevezett Az év fája versenyre a vasútállomásnál található, több mint százéves...
2014. szeptember 15., hétfő
A Premier Outlet központ egy fergetes hétvégével ünnepli 10. születésnapját. A Premier Outlet...
2014. szeptember 15., hétfő
A  Zichy Majorban St.Martin , a HATOK csoport és a BUM művészei -  zenei háttérrel a kiállítások...
2014. szeptember 15., hétfő
Veszélyhelyzetekben az emberi életek kilencven százalékát a helyszínen jelenlévő civilek mentik meg...
2014. szeptember 15., hétfő
Még egy program szeptember 20-án!